Review Crescendo Mysteryvibe

 

Soms krijg je een artikel in handen waarvan je denkt: was alles maar zo mooi verpakt. De Mysteryvibe van Crescendo is zo’n artikel. Wauw! Voor de erotische homeparty’s die we doen letten we altijd op de verpakkingen waar de vibrators in zitten. Zo’n verpakking van doorzichtig plastic komt normaliter niet door onze Moments Crew Commissie tenzij een vibrator zo gruwelijk goed is dat we gewoon niet anders kunnen. Dat gezegd hebbende…de Mysteryvibe is echt een kadootje voor jezelf. Een chique zwarte gift box met een soort van barok print. In de box zit een luxe Toy Bag van doorgestikte stof met dikke satijnen linten eraan om je speeltje in op te bergen. In de deksel zit een envelopje met de routebeschrijving van de Toy.

Maar eerst even de meest bijzondere eigenschappen. De Mysteryvibe is namelijk buigzaam en niet zo’n beetje ook. Er zitten 6 scharniertjes in die je, uiteraard voorzichtig, kunt buigen zodat de vibrator de vorm aanneemt die je wil. Daarbij zitten er ook nog 6 motortjes in zodat de trillingen door de gehele vibrator te voelen zijn. Over waar de aan en uitknoppen zitten en zo, lees je aan het eind van deze blog. Anders wordt het meteen zo technisch en zo boring.

Ik was gewoon stik nieuwsgiering naar dit ding. Ik had al de nodige reviews gelezen en die varieerden nogal van over the moon tot maybe not my cup of tea. En dan wil ik het zelf weten ook. De negatieve reacties gaan voornamelijk over 1 ding en dat is dat ze niet hard genoeg trilt. Nu hou ik zelf wel van een beetje pittig want een vibrator die maar een beetje suf in de rondte trilt heeft voor mij al snel afgedaan. Er is trouwens best wel wat veranderd de laatste jaren in vibratorland want de trillingen worden gewoon steeds heftiger (ik hou er van). Er werd altijd geadviseerd om een vibrator tegen je neus te houden en als je dan moest niezen dan had je je BFF gevonden. Ha, dat is bijna niet meer te doen tegenwoordig. En ik ben echt van mening dat je daar beneden meer kunt hebben dan op je neus. Maar goed…mag de Mysteryvibe een tandje harder lopen ? Ja, dat mag ze. Maarrrrr…met een beetje creativiteit kom je echt een heel eind heb ik ontdekt. Ik had hubby even lief aangekeken en een gezellig uitprobeeravondje voorgesteld. We hebben haar eerst in een We-Vibe vorm gebogen, een soort van U vorm is dat. De onderkant van de vibrator breng je in en met een beetje glijmiddel kan de meneer er gewoon bij en die trilt dus gezellig met je mee. Hubby vond het ietwat gedoe in het begin. De MysteryVibe is platter en dikker aan de onderkant dan de We-Vibe dus het geheel is nogal veel van binnen en dus is het even prutsen. Maar eenmaal trillend en wel vonden we het allebei lekker prettig. Het enige nadeel van dit standje en deze vorm is dat de bovenste scharnier terug klapt en dat heeft dus effect op het clitorale deel. Maar omdat het alles bij elkaar een behoorlijk gevuld gevoel geeft is het dus ook een heel intens gevoel en dat vind ik dan weer heel plezierig. En dan wel op het hardste trilstand die ik kon vinden en daarvan zit er echt wel eentje tussen. Vergeet niet om de vibrator ook op de hardste stand te zetten. Zoek wel van te voren de vibratie uit die jou het lekkerst lijkt want de plus en min knopjes aan de zijkant zijn ieniemienie en glibberig van het glijmiddel en het is dus compleet kansloos om je daar ook nog eens in te verdiepen als je net leuk aan het doen bent. Ook voor solo play vond ik de u vorm erg prettig. Ik heb nu eenmaal niet zulke lange armen en een wat langere staafvibrator bijvoorbeeld vind ik niet zo relaxed. De Mysteryvibe in een u-vorm is wat dat betreft voor mij gewoon wat makkelijker te bedienen zeg maar. Voor wat betreft de 2 vleugels die onder de top van de vibrator zitten daar ben ik nog niet helemaal uit. Daar moet ik me nog eens een avondje in verdiepen.

Vind ik haar leuk ? Jaaaaa, ik vind haar leuk ! Er is heel wat te ontdekken met dit apparaat, juist omdat je haar in verschillende vormen kunt modelleren. Als je de vibrator aanmeld bij Mysteryvibe in verband met de garantie, dan ontvang je ook het Playbook met 22 standjes om uit te proberen dus ik denk dat ik daar wel een aantal weekjes zoet mee ben. Er is een app beschikbaar die je kunt downloaden in de Apple of de Google App store zodat je haar via bluetooth kunt connecten. Leef je uit en maak je eigen vibratie patronen die je vervolgens op kunt slaan in de bibliotheek. Op de Moments2Share erotische homeparty’s ontmoet ik best wel wat dames voor wie het niet zo heftig hoeft allemaal. Voor deze dames is de Mysteryvibe echt een leuke aanvulling op hun collectie. En voor de dames voor wie het wat pittiger mag….met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Alleen de echte spicy dames zullen helaas niet dwars door het matras gaan van heftigheid.

Een oplaadbare vibrator die te buigen is in diverse standen.

Goed, nu even het technische verhaal: De Crescendo Mysteryvibe is waterproof en oplaadbaar. Een oplaadbare toy werkt meestal met een USB stekkertje die je in het apparaat moet pluggen, maar deze niet. Het USB stekkertje plug je in het ronde oplaadstation en vervolgens plaats je daar de Mysteryvibe op met de button van de toy tegen het ◄ teken van het oplaadstation. De lampjes gaan dan knipperen en zodra ze opgeladen is brand het lampje constant en houdt ze het 2 uur lang vol op de hoogste stand (meestal is dat lang zat 😊). Druk 2 seconden op één van de knopjes op het apparaat om haar aan te zetten en druk 2 seconden op ▲ of ▼ om haar weer uit te zetten. Ze heeft ook een Travel Lock zodat ze niet af gaat als je onderweg bent, altijd handig. Om deze in te schakelen druk je 3 seconden op de + en knopjes en hetzelfde doe je als je de Travel Lock weer uit wil uitschakelen. Deze knopjes zijn uiteraard ook om het apparaat harder of zachter te laten trillen. Op de routebeschrijving uit het envelopje staat op de achterkant helemaal onderaan een code waarmee je je apparaat kan registreren om de 1-jaar garantie te activeren. Dit doe je op www.mysteryvibe.com/register. De Mysteryvibe is te verkrijgen in onze webshop en je hebt de keuze uit aqua blauw of diep paars.

https://www.moments2share.nl/product/crescendo-mysteryvibe-aqua/

https://www.moments2share.nl/product/crescendo-mysteryvibe-paars/

 

 

Pin It on Pinterest