Vrijgezellenfeest Moments2Share

door jan 6, 20160 Reacties

Een onvergetelijk Moments2Share Vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriendin, zus of je moeders tweede huwelijk?

Wij bieden diverse mogelijkheden naar gelang jullie wensen. Hier krijgen jullie een heleboel leuke dingen voor terug en bovenal een fantastische, onvergetelijke middag of avond voor de bruid en haar besties. Wil je bijvoorbeeld een combinatie van onze Workshop Handjob en een korte Ladiesnight presentatie van een aantal van onze producten ? Op basis van 10 personen vragen wij hier €175,00 voor. Dat is €17,50 per persoon voor 2 uurtjes lachen, leuke gesprekken en vooral gezelligheid.

In het vrijgezellen-arrangement zijn de volgende onderdelen optioneel:

  • mooie gift box voor de bruid
  • twee flessen prosecco
  • combinatie van onze Workshop Handjob en een korte Ladiesnight presentatie
  • een gewone Ladiesnight middag of avond
  • testen en proeven voor alle gasten
  • kaartspel: Openhartig (Hoeveel durf jij over jezelf te vertellen en hoe goed kun jij je medespelers inschatten?)

Wil je dit Vrijgezellenfeest arrangement uitbreiden, of zijn er meer dan 10 personen die komen? Dat is allemaal mogelijk. Stuur ons dan even een berichtje met alle wensen, zodat wij een offerte op maat voor jullie kunnen maken.

Dit is een “girls only” party!

Let op: Het assortiment speeltjes waarmee de consulente bij jullie thuis komt is anders dan de artikelen die je in onze webshop terug vindt. Deze exclusieve artikelen zijn uitsluitend op de avond van je party te bestellen en zijn dus echt een verrassing voor jou en je gasten!
Mocht je interesse hebben in een artikel uit de webshop kun je dat natuurlijk altijd melden, dan nemen we die voor je mee. (De Liquids zijn zowel op de party als in de webshop verkrijgbaar).

Wil je ook een Moments2Share Erotische Thuisparty of workshop?

Pin It on Pinterest

Delen

Deel Moments2Share met je vrienden