Workshop Handjob Moments2Share

door jul 20, 20160 Reacties

Zin in iets nieuws? Boek dan eens onze Workshop Handjob van Moments2Share

Heb je zin in een leuke actieve avond? Ben je nieuwsgierig naar onze producten en wil je samen met je vriendinnen iets nieuws leren? In deze Workshop Handjob van Moments2Share leer je 21 technieken om je man een onvergetelijke avond te bezorgen! Dit wordt natuurlijk op onze dildo’s uitgelegd.

De workshop kost €175,00 voor een groep tot 10 personen. Elke aanvullende persoon betaalt €10,00  Je krijgt op deze avond van ons een echt diploma! Indien gewenst houden we erna een verkorte party waarbij je ook al onze andere producten leert kennen.

Dit is een girls only workshop!

Let op: Het assortiment speeltjes waarmee de consulent bij jullie thuis komt is anders dan de artikelen die je in onze webshop terug vindt. Deze exclusieve artikelen zijn uitsluitend op de avond van je party te bestellen en zijn dus echt een verrassing voor jou en je gasten!
Mocht je interesse hebben in een artikel uit de webshop kun je dat natuurlijk altijd melden, dan nemen we die voor je mee (De Liquids zijn zowel op de party als in de webshop verkrijgbaar).

De Moments2Share Workshop Handjob is in samenwerking met OneMotion vrijgezellenfeest vrouw

Wil je ook een Moments2Share Erotische Thuisparty of workshop?

Pin It on Pinterest

Delen

Deel Moments2Share met je vrienden