Workshop Piemel Pimpen

Het is helemaal trendy tegenwoordig: de Workshop Piemel Pimpen! Wil je ook een avondje of middag compleet ZEN doen en lekker ontspannen een handwerkmomentje beleven? Heb je een gezellige vriendinnendag ? Of misschien gaat je één van je beste vriendinnen trouwen ? Dan is deze Homeparty echt iets voor jullie. Beschilder, beglitter en versier de Piemel en neem vooral mee naar huis dit onmisbare item voor op jouw schoorsteenmantel :-).

Wat kun je verwachten bij de Workshop Piemel Pimpen?

We nemen alle benodigdheden voor je mee, inclusief onze “modellen”, dus je hoeft zelf nergens aan te denken. We geven de Piemel eerst 2 laagjes verf en dan moet hij echt even goed drogen. Meestal doen we tijdens het wachten nog even een leuk kwisje waar uiteraard ook een prijsje mee te verdienen valt. Daarna is het tijd om al je crea bea gevoelens eruit te gooien. Pimp je Piemel! Geef hem glitters, geef hem strikjes en echt…we hebben heel veel leuke spulletjes bij ons om er een prachtig kunstwerk van te maken. Deze workshop is ook super leuk voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. En uiteraard nemen we dan ook een aardigheidje voor de aankomende bruid mee.

Wij doen deze workshop in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en een deel van Gelderland. De workshop kost €19,50 per persoon met een basis bedrag van €195,00 gebaseerd op 10 dames. Zijn jullie met meer of minder dames? Ook dat is geen probleem. Vul het boekingsformulier in en we nemen contact met jullie op om te overleggen over de prijs. 

Wil je ook een Workshop Piemel Pimpen?

Pin It on Pinterest